Звездно събитие с пуканки от дъгата в Cine Grand в Park Center Sofiq

На 16-ти май Cine Grand представиха новите си уникални пуканки – цветовете на дъгата чрез звездно събитие на което присъстваха знаменитости от българския хай лайф.

Специални гости бяха г-жа Роджа Капур – посланик на Индия в България и г-н Стефано Балди, посланик на Италия в България.

Сред официалните гости бяха Ваня Щерева, Башар Рахал, Мария Гроздева, Станислав Ангелов и още много представители от филмовите среди, изкуството, спорта и бизнеса.

Всички гости бяха посрещнати с вино, сладколед и още много сладки изненади. След коктейл партито в киното последва предпремиерата на новия филм на Marvel – “Deаdpool 2”.

На гостите беше предоставена възможността да бъдат сред първите зрители на киното, които да опитат новите цветни пуканки – цветовете на дъгата.

Освен това киното представи новите си преоборудвани зали с… разтягащи се кресла! Да, сега насладата в кината на Cine Grand е пълна.

Новите разтягащи се кресла дават възможност на зрителите да се насладят възможно най-добре и удобно на филма си. Cine Grand са единствените киносалони в които могат да бъдат открити подобни удобни кресла.

Удобните разтягащи се кресла

Киното се погрижи за приятната и елегантна атмосфера на събитието. Цветните пуканки бяха идеалната комбинация с филма “Deadpool 2″.

Пуканките с цветовете на дъгата нямат аналог в страната. Предлагат се само на няколко места в Европа, но в България ги има само и единствено в кината на Cine Grand.

Поредното незабравимо преживяване в кината на Cine Grand Bulgaria.

 

Снимки: Cine Grand Bulgaria 

Коментари:

коментари

Реклама:Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.