Сърцераздирателното селфи на 18 г. момиче преди да се самоубие заради приятеля си

Сърцераздирателното селфи на 18 годишно момиче преди да се самоубие заради приятеля си

 

  • 18 годишната студентка Емили Дроунет е пребивана от приятеля си Ангъс Милиган
  • Тя направила снимка на насиненото си лице и я изпратила на приятелка
  • Милиган е пледирал виновен по обвиненията за нападение и всички други обвинения и в момента очаква присъда

 

Студентка от Великобритания, която е била пребивана от приятеля си, направила трогателно селфи на насиненото си лице само няколко дни преди да се самоубие.

Момичето е направила снимката след побоя и я изпратила на своя приятелка. Въпреки тормоза, тя пак е с усмивка …

Емили Дроунет, студентка от Великобритания, 18г., направила снимката на голяма синина на лицето си и я изпратила на приятелка за да покаже, че е била бита от приятеля си Ангъс Милиган.

 

Той я удрял по лицето всеки път, когато смятал, че тя е изричала лъжа, принуждавал я да спи с по-възрастни мъже и й подарил белезници (интимни) за 18-тия й рожден ден.

 

Емили е открита мъртва в университетското си общежитие в университета Aberdeen през март 2016г., след като решила, че няма да може да се измъкне от тази връзка.

Емили е била винаги усмихната и не е показвала признаци, че е под тормоз от приятеля си

Милиган, 21г., миналата седмица се признал за виновен за посегателство над приятелката си, за вулгарни думи и обидни SMS-и които отправял към нея. Присъдата му ще бъде произнесена на 5-ти Юли.

Ангъс Милигън. Според показания от делото той е изливал бира по главата й, стискал я е силно около врата и притискал лицето й към масата

Родителите на Емили, Фиона и Джерман Дроунет казват, че снимката им напомня за болката през която преминават, но те решили да я не я прикриват от медиите с надеждата да помогнат на други момичета, които се намират в същото положение в което е била и дъщеря им.

Родителите на момичето

Майка й коментира пред Daily Record: “Иска ми се да вляза през снимката и просто да я прегърна. Бих искала да й кажа, че можеше да говори с мен, че можеше да поиска помощ. Щяхме да сме до нея…”

 

Майка й разкрива, че Емили се държала доста притеснително около приятеля си, когато той оставал при тях в дома им и че Емили е отговаряла само с една дума.

 

Приятелят й понякога е изпращал мили SMS-и с комплименти, но само след няколко секунди веднага изпращал вулгарни съобщения и заплахи.

 

Но въпреки, че родителите й непрекъснато се питат дали биха направили нещо по-различно, то те са единодушни кой е отговорен за смъртта на дъщеря им.

Полицията разследвала нейната смърт, но не са открити подозрителни обстоятелства

Майка й добавя: „Ако тя въобще не се беше срещала с Ангъс Милиган, то дъщеря ни щеше да е още жива.“ Споделя още: „За 6 месеца този човек съсипа нашата дъщеря и разби семейството ни. Той е истинско зло.“

 

Съветвам всички жертви на тормоз да не си премълчават, а да споделят с приятелите си и особено със семейството си.

Въпреки тормоза над нея, лъчезарното момиче винаги е било усмихнато. Света отново изгуби една наистина добра душа. Дори на снимката, точно след побоя над нея, усмивката продължава да е на лицето й вярвайки, че ще се справи с това.

 

Коментари:

коментари

Реклама:1 Kоментар

  1. Лошото е, че повечето момичета търпят и продължават да са с такива. Момичета, имайте малко достойнство и някой дори един път да ви посегне, то веднага го оставяйте ! Виждате какви неща стават

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.