14 годишно момиче, заедно с гаджето си, уби майка си и сестра си

  • Елизабет Едуърдс, 49г., и 13 годишната й дъщеря Кати, бяха убити докато спят в дома си в Спалдинг
  • Убийците са дъщерята на майката-  Ким и гаджето й Лукас Макхам
  • Убийците,оприличавани на Бони и Клайд по време на процеса ,гледали филма “Здрач” след като извършили ужасните убийства
  • След като съдията произнесъл присъдата, той отменил заповедта за тяхната анонимност и направил самоличностите им публични за обществото
  • Окръжните съдии намалили присъдата им от доживотна до 17 години в затвор

Жена, работеща като сервитьорка, бе убита с нож в леглото си от дъщеря си и нейния приятел.

Елизабет Едуърдс, 49г., и 13 годишната й дъщеря Кати, бяха убити докато спят в дома си в Спалдинг през Април миналата година. Поради разследването обаче тогава не бяха оповестени заподозрените за убийството. Днес обаче бе потвърдено, че извършителите са именно дъщерята на жертвата и нейния приятел. И двамата са на 14 годишна възраст и бе определено, че извършеното от тях е породено от ревност.

След извършените убийства, Ким и нейния приятел прекарали следващите 36 часа в къщата правейки секс, споделяйки баня, ядейки кекс и сладолед, след което гледали поредицата “Здрач”.

Тинейджърите били арестувани и осъдени за до 20 години затвор през Ноември за, както го назовал съдията “екзекуция”, но от правна гледна точна не може да бъде определено така.

След като пресата, в продължение на 8 месеца, притискаше полицията да оповестят извършителите на убийствата, то днес бе взето решение от трима съдии, че самоличностите на извършителите вече могат да бъдат оповестени публично, както и детайли около самото дело.

Убийците: Лукас Макхам и Ким Едуордс, които брутално убили майката и дъщеря

Огорчената ученичка е ревнувала от собствената си сестра, което и според делото е причината за убийството: ревност.

Ким Едуърдс твърдяла, че нейната майка обичала повече сестра й и се отнасяла с нея “като с ангел”. Също казва и че: “Тя получаваше цялото внимание” и “тя отне майка ми”.

Освен това ученичката таяла злоба към майка си, защото когато била осем годишна, майка й я ударила в бузата в парка.

Според показанията от делото “Майката напълно изгубила контрол”, когато дъщеря й започнала да се оплаква, че телевизора бил счупен и я ударила в челюстите.

Заради тази случва и двете й деца били отнети за 4 месеца и оставени при приемни родители преди отново да бъдат върнати при майка си. Но Ким никога не простила на майка си тази постъпка и се превърнала в “бомба със закъснител”.

Тя планирала убийствата след като майка й казала, че щяла да се превърна като отчуждения си баща, който бил наркозависим.

Единствена утеха Ким намирала в своя приятел, който всъщност влияел зле на момичето. Двойката развили “Бони и Калйд” девиза “Ние срещу света”, което ги подтикнало да извършат едно от най-ужасяващите убийства в историята на Великобритания.

След убийствата Ким казва: “Отървах се от най-големия си проблем, който ме депресираше”.

В шокиращия разит през полицията, тя казва: “Още от малка не се разбирах с майка си. Нейна любимка винаги беше сестра ми. Тя винаги отричаше, но аз знаех, че е така. Те винаги си говориха и дори когато се карах с майка си, Кати винаги подкрепяше нея. Лукас мразеше да ме вижда тъжна, той също мразеше майка ми и сестра ми. Отървах се от най-голяма причина за моята депресия – майка ми. Убих сестра си за да не страда от загубата на майка ни.

Лукас се признал за виновен, а Ким е обявена за виновна след процеса миналата година.

Първоначалния план е бил Лукас да убие майка й, а Ким да убие Кати, но в последствие не мога да се справи

Повечето подробности около убийството са прекалено обезпокоителни имайки и в предвид, че има и аудио запис от убийството. Поради тази причина няма да бъдат публикувани.

От показанията на Ким става ясно, че именно Лукас е убил майка й, тъй като тя не събрала достатъчно смелост да го направи. Те отишли до кухнята и взели най-големия кухненски нож. След това Лукас отишъл в стаята на майка й, застанал над нея и прерязал гърлото й като също я намушкал около 10 пъти в областта на главата и гърлото. Ким чула как майка й се дави в собствената кръв, но Лукас поставил възглавница върху нея за да не вика. Момичето изтичало в стаята за да провери дали приятелят й не е пострадал.

Убийството на сестра й Кати било по аналогичен начин – Лукас застанал върху нея и последните думи, които Ким чула от сестра си, са били: “Махни се от мен …. Не мога да …”, след което Лукас убил и нея.

Момичето свободно описва всички детайли пред полицията. Споделя също, че веднага след това отишла, заедно с приятеля си Лукас, в банята за да се изкъпят, защото не харесвала миризмата на кръв.

Ким казва, че убийството на майка й я е успокоило, а убийството на сестра й е било необходимо за да не страда от загубата на майка си.

 

 

Коментари:

коментари

Реклама:







Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.