12 г. момиче се самоуби след като беше изнасилена.Вижте трогателния й SMS

14 годишно момиче се самоубие след като беше изнасилена от 17 годишно момче. Секунди преди да отнеме живота си, тя изпратила сърцераздирателен SMS на своята най-добра приятелка.

Меган Хоули се самоубила вземайки свръх доза от лекарствата на майка си след като не успяла да се справи със случилото се.

Момичето изпратило сърцераздирателен SMS до най-добрата си приятелка:

“Моето тяло, ум и душа бяха унищожени …

-пише в SMS-а 14 годишното момиче, след като е била изнасилена, когато е била само на 12 години.

Когато присъдата на нейния изнасилвач е била намалена и с възможност за обжалване, тя споделила със семейството си, че се чувства подведена от правосъдието и че той ще се измъкне безнаказано.

Момичето е било намерено от майка си в безсъзнание на пода в дома им на 20-ти февруари. Тя е била закарана спешно в болницата, но починала след 4 дни, когато родителите й решили да спрат животоподдържащата й система.

Дъщеря ми беше много щастлива и бе изпълнена с толкова много живота и енергия преди това да й се случи. След това тя започна да има проблеми в училище, стана много затворена и винаги разстроена. Тя получаваше и професионални грижи и консултации, но след като разбра, че присъдата му ще бъде намалена, тя се разочарова и предаде  ” – споделя майката на пред съда.

Следователя по самоубийството на Меган казва, че е бил наистина трогнат от съобщението на Меган и че тя наистина е било много добро и умно момиче.

Меган заедно със нейния любим футболист Дейвид Дън от футболния отбор Blackburn Rovers

След като родителите спрели животоподдържащата система на дъщеря си, те решили да дарят бъбреците, белите дробове и черния й дроб и по този начин спасили живота на четирима души.

“Не мога да си представя болката на семейството в този момент. Но по този начин дъщеря им спаси четирима души. Така тя винаги ще живее” – споделя още следователя по случая.

 

Коментари:

коментари

Реклама:Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.