Звездата от родния “Х фактор” Михаела Маринова лъсна в скандална СНИМКА, известен певец я хапе отзад! До тях пищна гръд показва полуголата Дара

Звездата от “Х фактор” и победителка в последния 5-и сезон на “Като две капки вода” Михаела Маринова си позволи да покаже скандални снимки в социалната мрежа.

Талантливата девойка се е простила с невинността, а крехката й визия и възраст заблуждават феновете й. Дивата лъсна на пикантни кадри от джакузи. В него тя е с гаджето си Иво, който набра популярност след участието си в “Х фактор”, където бе в дует с брат си Пламен.

След като Маринова прекрати връзката си с друг участник от музикалното реалите тя и Иво Добрев се залюбиха и са много щастливи.

Освен тях в джакузито е и Дара, също част от този сезон на предаването. Тя прави селфи, докато Иво нетърпеливо хапе изгората си не къде да е, а отзад.

Какво се е случило след това обаче можем само да гадаем.

Това обаче не е всичко. В профил на Маринова в социалните мрежи попаднахме и на друга скандална снимка. На нея Михаела е показва как ръка бърка в гащите й.

Не личи дали тя е нейната или тази на половинката й, но изглежда да е на него.

Все пак много от феновете на певицата се възмущават, че точно тези неща не трябва да намират място в социалните мрежи, до които имат достъп много деца, за които Маринова е пример за подражание.

Вие какво мислите?

Коментари:

коментари

Реклама:Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.